Vi levererar program för bokföring, fakturering och andra administrativa rutiner. Programmen är webbaserade vilket innebär att man når sina program via internet. Våra program är utvecklade av Computer Innovation (se gärna www.compinn.se) som också är största ägare i CloudofSweden. Sverige är det första land där en ny programserie nu lanseras.

Våra kunder är de minsta företagen. De kännetecknas av att 98 procent har tjugo eller färre anställda. Det betyder att man har behov av program som är lätta att använda och förstå. En del företag sköter bokföringen själva medan andra använder en redovisningsbyrå, men kraven på programmen är att företagaren enkelt ska kunna förstå vad som kommer ut av programmen som exempelvis rapporter. Vidare är priset viktigt då många mindre företag inte har större ekonomiska resurser. Vi kommer att leverera prisvärda program i mycket stora volymer!

Nu lanserar vi vårt ekonomisystem. Som du ser så ingår alla funktioner i priset och dessutom ingår att upp till tio användare kan samtidigt använda programmet. Det här betyder att du inte råkar ut för några överraskningar när din verksamhet växer!

Jan Älmeby
Grundare och VD